Tilskud og fradrag ved installation af en varmepumpe

Få et økonomisk tilskud i form af energitilskud og håndværkerfradrag
Når du skal installere en varmepumpe..

.. i din bolig, har du mulighed for at få tilskud og fradrag. Mange energiselskaber giver økonomisk støtte til de energibesparelser, som en varmepumpe medfører, og det såkaldte håndværkerfradrag giver dig mulighed for at trække arbejdslønnen til håndværkerne fra i skat.

Tilskud og fradrag ved installation af en varmepumpeKontakt vores eksperter og få professionel rådgivning og individuelle løsningsforslag

  • Vores teknikere rådgiver dig, og udarbejder et individuelt løsningsforslag
  • Få en unik varmeløsning, med en varmepumpe der bliver tilpasset dine forhold på Ochsners fabrik i Østrig
  • Vi er med gennem hele processen - fra den indledende dimensionering til varmepumpen er i drift
  • Ochsners OTE kontrolpanel giver mulighed for ekstern indregulering fra Biovarmes tekniske konsulenter

Kontakt vores tekniske konsulenter på
info@biovarme.dk eller 65 994 995Energitilskud

Energiselskaberne giver tilskud til udskiftning eller supplement af din nuværende varmeform med en varmepumpe. Hvor stort et tilskud du kan opnå, afhænger af, hvor meget CO2 varmepumpen sparer i forhold til din eksisterende varmeløsning.

NB. Det er vigtigt, at du husker at søge om tilskud, inden du går i gang med projektet – ellers er det for sent at opnå tilskud.
​​​​​​​

Håndværkerfradrag

Du har mulighed for at bruge håndværkerfradraget til at trække arbejdsløn til installeringen af varmepumpen fra i skat. Håndværkerfradraget gælder for lejeboliger og ejerboliger – også sommerhuse.
På Skats hjemmeside kan du læse meget mere om håndværkerfradraget.

Du kan læse meget mere om tilskud og fradrag til varmepumper på Energistyrelsens hjemmeside.Har du nogle spørgsmål omkring tilskud og fradrag til varmepumper, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 65 994 995 eller info@biovarme.dk

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Jørgen S. Hansen på