Ochsner MULTI TOWER

En pladsbesparende løsning der samler alle varmepumpens komponenter ét sted

Se mere

Rene linjer, blødt afrundede hjørner og en elegant finish er nogle af de ydre kendetegn ved et Ochsner MULTI TOWER, der er en kompetent løsning, som er ideel hvis der er begrænsede pladsforhold i bygningen.

MULTI TOWER er med et pladsforbrug på lidt mindre end en kvadratmeter en effektiv pladsbesparende løsning, der kombinerer en inderdel med styring
og hydraulik, buffertank til opvarmning og køling samt en emaljeret varmtvandstank med signalanode i et effektivt stilrent design.


Alle MULTI TOWERs hydraulikkomponenter, som f.eks. de højeffektive cirkulationspumper til bufferladning og opvarmning samt 3-vejs skifte- og sikkerhedsventiler, er installeret i MULTI TOWER fra fabrikken.

MULTI TOWER giver dig mulighed for betjening direkte på apparatet vha. en touchskærm. Enheden er optimeret med mulighed for internetopkopling og til hurtig og nem installation vha.forsænket montering med skruegevind-forbindelser.

Enheden kan nemt skilles ad i to dele for effektiv transport til installationssteder, som er svært fremkommelige. MULTI TOWER kan anvendes sammen med alle varmepumper i serierne AIR EAGLE og BASIC.

Kombineret med overfladevarmesystemer fås OCHSNER MULTI TOWER også med kølefunktion.

Har du spørgsmål omkring varmepumper fra Ochsner, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på +45 65 994 995 eller på info@biovarme.dk.

Færdig Nulstil Filter Nulstil
Gå til toppen
2 produkter