Jordvarmepumper

Jordvarme - miljøvenlig og effektiv opvarmning af dit hus med en jordvarmepumpe

Se mere

En jordvarmepumpe er en effektiv varmeløsning, der giver dig miljøvenlig, stabil og billig rumopvarmning samt varmt brugsvand i både bad og vandhaner. Med en jordvarmepumpe kan du opnå en stor besparelse på din varmeregning, samtidig med, at du kan mindske boligens CO2-udslip med mindst 50 % -sammenholdt med et typisk oliefyr.

Jordvarmepumpen er den dyreste af de varmepumper vi tilbyder, men det er også den mest effektive og kan tilpasses dit individuelle behov.

En jordvarmepumpe henter energi gennem et omfattende netværk af slanger med en frostsikret væske, der bliver gravet ned i arealet omkring boligen. Væsken opvarmes af varmen i jorden, hvorefter energien bliver optaget af en varmepumpeenhed placeret inde i huset. Energien omdannes til varme som kan bruges til at opvarme både hus og brugsvand.

Der er dog nogle forudsætninger, der skal være opfyldt, for at en jordvarmepumpe kan installeres, da det kræver et forholdsvis stort areal i haven, hvor der kan graves slanger ned. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores rådgivningsteam, der gerne står til rådighed for yderligere oplysninger og dimensionering af dit jordvarmeanlæg. Ring på 65 994 995 eller send en email.

Færdig Nulstil Filter Nulstil
Gå til toppen
3 produkter