Varmepumper

Varmepumper er en gevinst for din økonomi og for miljøet

Se mere

En varmepumpe er et effektivt alternativt opvarmningssystem til din bolig. Varmepumper fungerer ved, at den naturlige varme, der findes i jorden eller luften, anvendes til opvarmning af din bolig.

Når du udskifter eller supplerer dit olie- eller gasfyr med en varmepumpe, opnår du en økonomisk gevinst, da du med en korrekt dimensioneret varmepumpe af god kvalitet typisk kan spare op til halvdelen af din varmeregning. Varmepumper er en tryg og driftssikker varmeløsning, der leverer varme og varmt vand døgnet rundt hver eneste dag.

Ved at investere i en varmepumpe af høj kvalitet øger du samtidig værdien af din bolig, og du er garanteret et højt afkast af din investering i form af sparede omkostninger på varmeregningen.​ Du har desuden mulighed for at få et økonomisk tilskud til installation af en varmepumpe i form af energitilskud fra dit energiselskab og håndværkerfradrag fra Staten. Du kan læse mere om tilskud og fradrag ved installation af varmepumper her.


Det miljørigtige fremtidssikrede valg

Varmepumper er en meget miljøvenlig varmeløsning, da de fungerer ved at omdanne el til varme. I Danmark kom 67% af vores el i 2015 fra vedvarende energikilder som vindmøller, mens kun 33 % kom fra fossile brændstoffer. Med en SCOP-værdi på 4, udgør strømforbruget 25% af varmepumpens ydelse, og da 67% af strømmen kommer fra vedvarende energikilder, svarer det til, at mere end 92 % af varmepumpens afgivne energi kommer fra vedvarende energikilder. Varmepumper har desuden ingen udledning til omgivelserne, når de kører. Du kan læse meget mere om SCOP-værdier hos varmepumper her.

Når du vælger en varmepumpe som varmekilde, sikrer du dig forsyningssikkerhed i hele varmepumpens minimum 20 års levetid, samtidig med at din økonomi ikke bliver påvirket af svingende olie- og gaspriser.

Varmepumper er desuden et vigtigt element i den klimapolitiske beslutning om, at Danmark skal blive et fossilfrit samfund gennem løbende udbygning af vores vindmølleparker og andre kilder til vedvarende energi. Derfor er du berettiget til et tilskud, der afhænger af den årlige CO2-besparelse, samt en nedsættelse af din elafgift når du installerer en varmepumpe. Du kan læse mere om tilskud og nedsættelse af elafgiften her

Vi har valgt, at tilbyde 2 typer varmepumper, luft til vand varmepumper og jordvarmepumper, fra den østrigske producent Ochsner.

Ochsner - lang levetid, højeste virkningsgrad og stor driftssikkerhed 

Ochsner har i næsten 40 år udelukkende koncentreret sig om udvikling og produktion af høj-effektivitets high-end varmepumper, og er et innovativt firma, der er førende inden for udviklingen af varmepumpeteknologi. Ochsners produktprogram omfatter varmepumper fra 2 kW til 1600 kW til varmekilderne luft, jord eller vand.

Alle varmepumper er udstyret med Ochsners OTE kontrolpanel til styring af indeklimaet. Der er lagt vægt på intelligent brugervenlighed, når du skal indstille og kontrollere din varmepumpe. Det flotte design og den banebrydende teknologi giver dig den højeste komfortniveau, maksimal energieffektivitet og den bedste driftssikkerhed på din varmepumpe. Læs mere om Ochsners OTE kontrolpanel

Få den Ochsner varmepumpe der passer til dine behov

Det er vigtig, at du får den helt rigtige varmepumpe til dine behov. Derfor anbefaler vi dig at kontakte vores tekniske konsulenter, der vil kunne give dig en professionelle rådgivning og dimensioner varmepumpen udfra dine behov. Alle Ochsner varmepumper bliver leveret individuelt tilpasset dine ønsker og behov, for optimal drift, lang levetid og høje virkningsgrader. Kontakt os på tlf. 65 994 995 eller email info@biovarme.dk.

 

7 produkter