STI solvarmepaneler

STI solvarmeanlæg er fremstillet efter allernyeste teknologi indenfor solpaneler

Se mere

Sikkerhed, effektivitet og tysk grundighed har haft højeste prioritet, da man udviklede STI solpanelerne. Mange års erfaring har vist, at solpanelernes tæthed er garant for en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Vi ved, at der med svingende temperaturer sker store materialeudvidelser. Det betyder, at ved mindre gode produkter vil tætningslisterne give sig, så støv og snavs med tiden kan arbejde sig ind imellem glasset, og forårsage at tætningslisten løfter sig med risiko for, at der trænger vand ind i panelet. Derfor er STI solpaneler monteret med en firedobbelt sikret tætning. Den særlige tætningsprofil forhindrer, at vand kan trænge ind og nedbryde solpanelet. 

Nyeste teknologi
STI solpaneler er udstyret med den nyeste absorberingsteknik, der dækker hele solpanelets areal. Den vakuumbelagte meanderabsorbers høje virkningsgrad på 95% giver et specielt godt varmeudbytte. Selv ved svagt lys, som er almindeligt om vinteren, giver solpanelerne et fint udbytte.

Solvarmepanelernes modulopbyggede design betyder, at den samme type solpaneler kan anvendes, uanset om der ønskes montering på taget eller ved fastgørelse på vandrette- eller lodrette flader. I alle tilfælde foregår fastgørelse og tilslutning med de samme komponenter. 

Færdig Nulstil Filter Nulstil
Gå til toppen
2 produkter