Solvarme pakkeløsninger

Vi har gjort det nemt at finde det solvarmeanlæg der passer til dit behov

Se mere

Med vores solvarme pakkeløsninger gør vi det nemt at få overblik over hvilke solvarmeanlæg, der passer til husstandens forbrug af varmt vand. Pakkeløsningerne indeholder solpaneler, varmtvandsbeholder, styring og ophæng samt alle de nødvendige komponenter, der skal til for at få solvarme installeret på taget.

STI solvarmeanlæg er gennemtestet tysk topkvalitet, hvor ydelse, sikkerhed og miljø er tænkt ind i enhver detalje. Mere end 20 års erfaring har vist at tæthed er garant for lang levetid, derfor er der monteret en firedobbelt sikret tætning i solpanelerne. Ligeledes er der ekstra tyk isolering i bunden af solpanelet, således der opnåes et minimalt varmetab. 

De viste pakkeløsninger er sammensat ud fra standard behov og hvor solpanelerne monteres oven på taget. Vi kan tilbyde mange flere kombinationer - bl.a. også pakkeløsninger hvor solvarmepanelerne er indbygget i taget eller på fritstående stativer, samt løsninger som anvendes sammen med husets øvrige energikilder, uanset om der er tale om naturgas, oliefyr, brændefyr eller pillefyr.

Søger du enkelt solpaneler eller løse komponenter til solvarme - se mere her.

Vi står altid til rådighed, og rådgiver dig gerne, så du kan foretage det rette valg af solvarmeanlæg. Kontakt os på 65 994 996 eller info@biovarme.dk

Færdig Nulstil Filter Nulstil
valgt Vælg alle Type
Gå til toppen
8 produkter