Solfangere – priser på lodrette og vandrette solvarmepaneler

Prisen på solfangere og solpaneler varierer alt efter deres evne til at udnytte solens energiSolfangere - Tysk grundighed til gode priser

Solfangere, som anvendes til solvarme, kan variere meget i pris. Prisen varierer alt efter hvad solfangerne skal kunne yde. En solfanger med høj ydelse (virkningsgrad) har en hurtigere tilbagebetalingstid. Det er solfangerne, som optager solenergien, så det er vigtigt, at vælge nogle effektive solfangere, for jo mere de kan producere, jo mindre skal du bruge på supplerende varmesystemer.

Solens energi er vedvarende og gratis, så det koster i princippet ikke noget at anvende solvarme. Det betyder, at prisen for solvarme er den inverstering, der bliver gjort på solfangere og komponenter til selve solvarmeanlægget. Da solenergien er gratis, så er din inverstering hurtig tjent ind, hvis du i forvejen bruger olie eller gas til opvarmning af brugsvand.

Hvis anlægget tilsluttes et supplerende centralvarmeanlæg, kan evt. overskudsvarme anvendes til f.eks. gulvvarme på badeværelset, som dermed er med til at spare yderligere på varmeøkonomien.

Prisen på solfangere kan have store udsving alt efter dets kvalitet og ydelse. STI Solar solfangere har en høj ydelse, lang levetid og minimal vedligeholdelse og kan anskaffes til en rimelig pris.

Solfanger fra STI solar - tysk kvalitet
STI Solar solfangere er tysk grundighedSTI Solar solfangere er tysk grundighed

STI Solar solfangere er fremstillet med den nyeste teknologi inden for solvarme. Solfangerne er produceret med en selektiv Tinox belægning og den yderst effektive absorber sikrer, at du får en høj ydeevne i hele solfangerens over 20 årige levetid.

Solfangere fra STI er designet således, at samme type anvendes uanset om der ønskes montering i eller på taget eller fastgørelse på vandrette eller lodrette overflader.

Det modulopbyggede koncept gør det muligt at realisere alle former for placering af solfanger FKA. I alle tilfælde foregår fastgørelse og tilslutninger med samme komponenter.

I vores webshop BG Flux forhandler vi solfangere i seks størrelser. Tre lodrette og tre vandrette. Biovarmes STI sofangere hedder FKA200, FKA240 og FKA270.Solvarmeanlæg
- Få tilskud

Læs om hvordan du søger tilskud fra energiselskaber og gør brug af håndværkerordningen.

LÆS MERESTI solvarmepaneler
- Tysk kvalitet

STI solvarmepaneler er fremstillet med nyeste teknologi og med tysk grundighed og effektivivtet.

LÆS MERESolvarmeanlæg
- Sådan virker det

Få information om, hvordan et solvarmeanlæg virker og hvilke elementer anlægget indeholder.

LÆS MERESolvarmeanlæg
- Kom godt i gang

Når du investerer i et solvarmeanlæg, skal du være opmærksom på en række faktorer.

LÆS MERE
Kontakt os i dag
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.