Solvarme - vedvarende energi til varmt brugsvand og rumvarme

Solvarmeanlæg fra tyske STI Solar giver dig billigere varme og skåner miljøet
Du sparer penge med solvarme

Med et STI Solar solvarmeanlæg udnytter du solens vedvarende energi til varmt brugsvand i dit hjem. Er der overskudsvarme i anlægget, kan det udnyttes som tilskud til rumvarmen.

Dermed er du med til at skåne miljøet for CO2 udslip. Samtidig sparer du mange penge på din varmeøkonomi, da solvarme er gratis vedvarende energi.


20 års erfaring med solvarme, udvikling og produktion

Tyske STI Solar har i mere end 20 år arbejdet med, at udvikle solfangere og solvarmepaneler der udnytter solvarmen optimalt. Deres velfunderede knowhow inden for udvikling og produktion af solfangere sikrer, at der er taget højde for alle aspekter - fra design, ydelse, vedligeholdelse til holdbarhed og funktionalitet.


LÆS MERE OM STI SOLFANGERE HERSe her hvordan varmen fra solvarmepaneler fordeler sig gennem solvarmeanlægget


Et termisk overblik over varmeforholdene i STI solpaneler

Det termiske billede viser, hvordan varmen i STI Solars solpaneler fordeler sig. Det ses tydeligt, hvorledes den afkølede solvarmevæske cirkulerer ind i bunden af panelrækken og fordeler sig jævnt i alle solpanelerne.  

I takt med at væsken stiger op gennem panelerne opvarmes den for til sidst at løbe ud i toppen af rækken og ned til solvarmebeholderen. Her overføres varmen til det varme badevand gennem en spiral. Den nu afkølede væske løber retur til bunden af solpanelerne på taget, hvor den varmes op på ny i en kontinuerlig proces.

På billedet er solpanelernes overflade 55°C varm, det kolde vand i bunden af solpanelerne er 30°C og det varme vand, der løber ud i toppen af panelerne, er 80°C. Væsken opvarmes således hele 50°C på dens ”rejse” igennem solvarmepanelerne med et flow på ca. 5 liter/minut. Det udnytter solvarmen optimalt, og sparer dig samtidig penge og skåner miljøet.


Højt udbytte af solvarme med avanceret teknologi

Det centrale i STI Solar' solpaneler er absorberteknikken, som er den mest avancerede teknologi og udnytter solvarmen optimalt.

Absorberen fremstilles fuldautomatisk af ultralydsvejserobotter, som garanterer en fast forbindelse over et stort område med absorberpladen og røret. Det giver solpanelet en høj virkningsgrad på hele 95%.

Brugen af materialer af høj kvalitet og moderne tysk produktion sikrer den bedste varmeoverførsel. Det giver, selv ved svagt lys, den optimale udnyttelse af solvarmen.


LÆS MERE OM SOLVARMEPANELER HER
Se udvalget af solvarmeanlæg

Her finder du vores omfattende produktprogram inden for løsninger med solvarme.

LÆS MERE OM UDVALGETFå tilskud til solvarmeanlæg

Læs om hvordan du søger tilskud fra energiselskaber og gør brug af håndværkerordningen.

LÆS MERE OM TILSKUDSådan virker solvarmeanlæg

Få information om, hvordan et solvarmeanlæg virker og hvilke elementer anlægget indeholder.

LÆS OM SOLVARMEANLÆGKom godt i gang med solvarme

Når du investerer i et solvarmeanlæg, skal du være opmærksom på en række faktorer.

LÆS MERE OM DIN INVESTERING

Kontakt os i dag
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.