Pillefyr

Træpillefyr er en miljøvenlig, billig og effektiv varmeløsning

Fyring med pillefyr skåner miljøet

Udnyt muligheden for miljøvenlig, stabil og effektiv opvarmning med et træpilleanlæg. Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt, og samtidig er vores pillefyr fra ATMOS og ETA nogle af markedets bedst ydende med høje virkningsgrader og lave emissionsværdier.  

Det er afgørende, at der i træpillefyret sker en fuldstændig forbrænding af træpillerne, således at der er færre restprodukter, som udsendes med røgen. Den fuldstændige forbrænding i træpillefyret sker ved, at der indblæses såkaldt “sekundær luft”. Det betyder, at alle de gasser, som udvikler sig under forbrændingen, bliver brændt af i en pyrolytisk forbrænding.

Pillefyr skåner miljøet


Hvem vil ikke gerne spare 50 % på den årlige varmeudgift?

- og måske lidt mere. Selvom prisen på træpiller varierer, kan en halvering af varmeregningen stadig nemt opnås ved at fyre med træpiller. Investeringen i et pillefyr er relativ lav i forhold til olie- og gasfyr, og omkostningerne til selve installationen er også forholdsvis små. Med den årlige besparelse i varmeudgifterne vil din investering i et træpilleanlæg hurtigt være tjent hjem igen.


Kontakt vores tekniske konsulenter på
​​​​​​​
info@biovarme.dk eller 65 994 995

Biovarme fører kun pillefyr
​​​​​​​af høj kvalitet

Vi ved, hvor vigtig det er at have et effektivt og driftssikkert pillefyringsanlæg, der kan sørge for varme og varmtvand til din bolig. Derfor er alle vores pillefyr fra ATMOS og ETA  A+ miljømærkede.


ATMOS træpillefyr hører til de absolut mest driftssikre på markedet

Få mere info om ATMOS pillefyrETA træpilleanlæg med fuldautomatisk rensning og styring via Internettet.

Få mere info om ETA pillefyrNem og sikker drift med et pillefyr

Et moderne og effektivt pillefyr passer næsten sig selv - præcis lige som et oliefyr. Det eneste du skal gøre er at tømme askeskuffen og rense kedlen med mellemrum, samt sørge for at der er piller i fyret. Med en fuldstændig forbrænding af træpillerne, er der mindre aske, så askebeholderne skal kun sjældent tømmes, og den minimale støvdannelse gør det nemt at holde dit pillefyr rent hele året rundt.

Vi tilbyder service til dit pillefyr eller brændefyrHvilke varmeløsning skal jeg vælge?

Biovarme er specialister i rådgivning og dimensionering af varmeanlæg.

Kontakt vores specialister herSupport til DENVIRO pillefyr

Få hjælp her

Pillefyr reservedele til ATmos pillefyrAlt i reservedele til dit pillefyr

Selv et driftssikkert pillefyr kan have brug for en ny reservedel - da der altid vil være sliddele, der skal udskiftes over tid

Køb online i vores webshop BG Flux
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Kristian Wowk på
Tilbage