Vi tager udgangspunkt i størrelsen på boligen

Guiden tager udgangspunkt i bygningens størrelse, da det har stor indflydelse på, hvilket brændefyr der er bedst egnet for dig og din bolig.Hvor stor er din bolig, erhvervsejendom eller landbrug?

Et moderne fastbrændselsfyr kan med sine lave emissionværdier

- med fordel erstatte de fossile brændsler, olie og naturgas, som begge udvikler store mængder CO2 ved afbrænding. Sammenligner man besparelsen med olie og brænde for en standard bolig, kan der spares ca. 9 ton CO2 pr. år. Vi fører kun brændekedler af høj kvalitet. Vi ved, at det er vigtigt at have et driftssikkert varmeanlæg, der sørger for stabil varme og varmtvand til din bolig. Derfor tilbyder vi kun brændekedler og fastbrændselskedler, som vi ved er driftssikre og højtydende. Brug vores guide og find det fastbrændselsfyr der passer til lige netop dit behov. Vælg størrelsen på din bolig og lad guide dig til din nye varmeløsning.Er du i tvivl? - kontakt vores eksperter!

Har du nogle spørgsmål om hvilken varmeløsning der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@biovarme.dk