ETA fliskedel - top kvalitet med multifunktionerDu er aldrig alene med din
​​​​​​​ETA varmeløsning...

Vi er med dig hele tiden!


Varmeløsninger fra ETA er altid overvåget med ETAtouchNår du investerer i en træpillekedel, et brændefyr eller et biomassefyr fra ETA får du adgang til ETAs Partnernetværk, som er et alsidig komunikationsplatform. Når du får installeret ETA varmeløsning, aktiveres der samtidig en partnerkonto der giver Biovarmes teknikske konsulenter eller din lokale VVS installatør adgang til kedlen - og eventuelle spørgsmål kan derefter nemt analyseres og afklares via telefonen.

Overlad din ETA varmeløsning til din "varmepasser"
Når du er på ferie, kan du overdrage "pasning" af dit ETA træpillefyr, brændefyr eller fliskedel  til din "varmepasser" - f.eks din nabo, venner eller familie - det eneste du behøver er at oprette en konto til dem på Partnernettet.  Her tildeler du ganske enkelt din "varmepasser" de nødvendige adgangsrettigheder for det ønskede tidsrum. Så kan den valgte person tage sig af din ETA varmeløsning døgnet rundt. Via info-knappen kan du følge med i , hvem der har haft adgang til kedlen, og hvornår vedkommende har haft adgang.

Glemmer du din kedel, sender den dig en mail..
Din ETA fliskedel giver ikke meget lyd fra sig i det daglige. Her fungerer den uden problemer. Men hvis den alligevel får brug for menneskelig hjælp, så sender den dig en mail.

Du har fuld kontrol via kontrolpanel, pc, tablet og smartphone
Er din kedel tilsluttet internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er. Hvis du logger ind på www.meinETA.at, vil du se den berøringsfølsomme skærm, ligesom hvis du stod lige foran kedlen!

Så har lagerområdet brug for en pillefyldning, skal askebeholderen tømmes, er det tid til service ... det skal du ikke gå og huske på. MeinETA partnernet minder dig om det via en mail besked.

ETATouch til fliskedel

ETAtouch - adgang når som helst og hvor som helst!
Med ETAtouch kan du fjernebetjene fliskedlen via en smartphone, tablet elle computer
Kontakt vores tekniske konsulenter på
​​​​​​​
info@biovarme.dk eller 65 994 995