ETA SH brændekedler 20 - 60 kW

Yderst komfortabel, nem og effektiv opvarmning med brænde

ETA brændekedler 20-60 kW - god total økonomi

Derfor skal du vælge en ETA SH brændekedel
 • Yderst driftssikker
 • Patenteret brændselskammer med glødezone
 • Stort brændkammer (150 / 223 liter) med plads til selv store stykker brænde
 • Nem optænding - uden elektrisk tænding
 • Altid fuldstændig udbrænding - ingen kulrester
 • Yderst lave emissionsværdier - ingen giftig støv udleds til atmosfæren
 • Effektiv forbrænding af alle former for træ - også træbriketter
 • Optimal lambdaregulering holder forbrændingen ren og effektiv
 • Al betjening foregår fra fronten - ingen låger i siden eller bagpå
 • Turbulent varmeveksler der er nem at rense
 • Den samlede aske skal kun fjernes én gang om ugen
 • Mulighed for tilkobling af pillebrænder
 • ETAtouch styreenhed - et nemt og brugervenligt styringssystem der kan betjenes på en touchskæm på kedlen, via en app på iPad og mobiltelefon eller på computeren. ETAtouch kan også styre et tilkoblet solvarmeanlæg, akkumuleringstanke og andre integrerede varmekilder


Med en ETA brændekedel har det aldrig været nemmere og renere at fyre med træFuldstændig udbrænding i det patenterede brændkammer med glødezone

En forudsætning for at opnå høje virkningsgrader og en ren forbrænding er, at kedlen udfører en fuldstændig forbrænding. Det sker ved meget høje temperaturer i ETAs patenterede brændkammer med glødezone. Brændkammeret er bygget af ildfast keramik og er yderligere varmeisoleret. I glødezonen har flammen tid nok til, at de sidste genstridige kulstofringe (trætjære) nedbrydes og udbrændes ved temperaturer på mellem 900 og 1.100 °C. Opbygning af brændkammeret i flere dele med ekspansionsfuger gør, at kedlens brændkammer kan holde til de høje temperaturbelastninger over længere tid.
Kontakt vores tekniske konsulenter på
​​​​​​​
info@biovarme.dk eller 65 994 995Plads til stor mængde brænde i påfyldningsmagasinet

ETA SH brændekedler fås i størrelserne 20 - 60 kW. Kedlerne har et stort brændkammer, som for kedlerne i størrelsen 20 - 30 kW rummer 150 liter mens kedlerne i størrelsen 40 - 50 - 60 kW kan rumme hele 223 liter. Det betyder, at der kun skal fyldes brænde på brændekedlen én gang i døgnet - på de koldeste vinterdage måske 2 gange.

Er du ofte hjemmefra, kan det være en fordel med en kombikedel der både kan fyre med brænde og piller - læs mere om ETA TWIN kombikedlen her.
Effektiv styring og kontrol af dit varmeanlæg med ETAtouch

ETAtouch er designet med indbygget LAN-forbindelse, og følger som standard med alle ETA kedler. Hvis du tilslutter kedlen til internettet, kan du nemt fjernstyre alle komponenter og overvåge kedlens effektivitet fra en pc, tablet eller smartphone. Du kan også overlade styringen til din VVS-installatør eller Biovarmes tekniske konsulenter. ETAtouch har desuden integreret alle funktioner til aktiv styring af to varmekredse, akkumuleringstank, varmtvandsforsyning via varmtvandsbeholder samt integretion af et solvarmesystem.

Læs mere om ETAtouch her.
Referencer - se varmeløsningen i virkeligheden

Vi har gennem årene dimensioneret, installeret og vedligeholdt en lang række ETA kedler og fyr.

Vores varmeløsninger udarbejdes altid ud fra kundens specifikke behov, og i mange af vores løsninger arbejder vi tæt sammen med ETAs eksperter, således at vi er sikre på, at løsningen er den optimale i den aktuelle situation.

Kig nærmere på en række af de ETA varmeløsninger, vi har leveret og få inspiration til din varmeløsning.Har du brug for vejledning, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale varmeløsning til dit projekt. Kontakt Biovarmes kundeservice på tlf. 65 994 995 eller info@biovarme.dk.

Download materiale om ETA brændekedler


Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Kent Kristiansen på
Tilbage