ETA HACK fliskedler 200 kW

En biobrændselskedel med nem styring, automatisk genkendelse af brændslet og høj tilbagebrandssikkerhed​​​​​​​Derfor skal du vælge en ETA HACK fliskedel

 • Lille strømforbrug, selv ved store stykker flis
 • Genkender anvendte brændselstype
 • Meget lidt slidtage og meget støjsvag
 • Stor tætningsflade, højeste tilbagebrandssikkerhed
 • Store stykker flis skæres over på celleslusen
 • Høje virkningsgrader > 95%
 • Automatisk fuldfjernelse af aske
 • Fjernstyring med ETAtouch
 • Intelligent bus til flere bygninger


Individuelt løsningsforslag

 • Vi sammensætter den komplette varmeløsning til dig
 • Vores tekniker udarbejder individuelt løsningsforslag
 • Du vil modtage specifikke tegninger på dit varmeprojekt
 • Vi er med fra start til slut
 • Vi kan overvåge din kedel via ETAtouch, når kedlen er i drift
Fliskedel fra ETA HACK - østrigsk topkvalitet
ETA fliskedel - sneglAutomatisk genkendelse af brændsel og​ ​​​lavt strømforbrug

Med en ETA HACK fliskedel får du en intelligent fliskedel der automatisk genkender brændselstypen. Det betyder, at du kan benytte en lang række forskelligt brændsel, fx. fugtigt granflis, affaldstræ eller kompakte træpiller, for uanset hvilken brændselstype du vælger, så fungerer ETA fliskedlen helt uden problemer.

Lambdasonden i ETA HACK kedlen styrer automatisk iltindholdet i røggasen og tilpasser brændselsforsyningen og lufttilførslen til energitætheden i dit brændsel, således at kedlen altid yder det optimale.Industriflis fra savværket kan anvendes

Selv store stykker industriflis fra savværket kan anvendes, da sneglene i transportsystemet uden besvær sluger enkeltstykker resttræ med et tværsnit på 5 cm2 og en længde på 12 cm. Progressive snegle med en øgning af sneglestigningen i den lukkede kanal løsner flisen.

Det giver en støjsvag og jævn brændselsgennemstrømning. En typisk anvendt snegledrev opnår en virkningsgrad på 65%. Til transport af brændslet, anvender ETA cylindriske tandhjul af høj kvalitet, hvilket giver en virkningsgrad på mere en 95%. Kombineret med den progressiv snegl reducerer det strømforbruget med ca. en tredjedel.

ETA fliskedel-celleslusePatenteret ét-kammer cellesluse der beskytter mod tilbagebrand

ETA HACK fliskedlen er udstyret med en patenteret
​​​​​​​ét-kammeret cellesluse, der sætter nye standarder for beskyttelse mod tilbagebrand.

Den lufttætte cellesluse med ét kammer gør, i modsætning til de traditionelle tilbagebrandsspjæld, at der aldrig opstår en position, hvor der er direkte forbindelse mellem forkammeret og brændselsmagasinet. Det betyder, at der ikke kan trænge varm gas ind i transportsystemet til brændsel, og der er således ingen risiko for, at flisen antændes.

Derudover kan celleslusen med ét kammer håndtere flis op til G50 helt uden problemer. Lange stykker skæres over med en hærdet kniv ved kanten af kammeret. Dette kræver meget lidt strøm, og storkermotoren, kan derfor også drive celleslusen. Derved opnås den højeste sikkerhed ved laveste strømforbrug.Aktiv styring og underretning med ETAtouch

ETA Hackgut er, som alle ETA fliskedler, udstyret med ETAtouch styring, som aktivt holder kontrol med alle kedlens drifttilstande. Skulle der opstå behov for menneskelig hjælp, så underretter ETA HACK kedlen, via mail, den teknisk ansvarlige, der til enhver tid - og uanset hvor i verden han befinder sig - kan koble sig op på kedlens styringsenhed og kontrollere kedlens driftsstatus. Læs mere om ETAtouch og Partnernet.

Referenceprojekter

Hos BG Biovarme har vi dimensioneret og installeret en lang række kedler, fyr og varmeløsninger fra ETA.

Vores varmeløsninger udarbejdes altid ud fra kundens specifikke behov, og i mange af vores løsninger arbejder vi tæt sammen med ETAs eksperter, således at vi er sikre på, at løsningen er den optimale i den aktuelle situation.

Her kan du kigge nærmere på en række af de ETA varmeløsninger, vi har leveret.

Download materiale omkring ETA fliskedler 110 - 200 kW


Kontakt os i dag
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.