Brændekedler og fastbrændselskedler

Miljøvenlig opvarmning med brændeSpar penge og CO2 ved skift til brændefyring

En moderne brændekedel kan med sine lave emissionværdier med fordel erstatte de fossile brændsler, olie og naturgas, som begge udvikler store mængder CO2 ved afbrænding. Sammenligner man besparelsen med olie og brænde for en standard bolig, kan der spares ca. 9 ton CO2 pr. år.

Biovarme fører kun brændekedler af høj kvalitet

Vi ved, at det er vigtigt at have et driftssikkert varmeanlæg, der sørger for stabil varme og varmtvand til din bolig. Derfor tilbyder vi kun brændekedler og fastbrændselskedler, som vi ved er driftssikre og højtydende.

Fyrring med brænde skåner miljøet


Atmos brændekedler fra 18 - 150 kW

Et af de mest stabile og bedst sælgende brændefyr i Europa

LÆS MEREETA fastbrændselskedler 20 - 60 kW

En yderst komfortabel og intelligent brændekedel med nyeste teknologier

LÆS MERE
Alt i reservedele til brændekedler og fastbrændselskedler

Selv en driftssikker brændekedel kan have brug for en ny reservedel - om ikke andet, så vil der være sliddele, der skal udskiftes over tid.

Køb online i vores webshop BG FluxBrændefyr - Populær og billig opvarmning

Nye brændefyr er langt bedre, mere økonomiske, mere energirigtige og mindre farlige for miljøet.

I dag findes der mange ældre brændefyr rundt om i Danmark som ikke lever op til de gældende miljøkrav. Men med de nye klasse 5 kedler fra ATMOS, med højere virkningsgrader, er opvarmning med brændefyr også miljøvenlig. De er også konstrueret med pyrolytisk forbrænding, hvilket giver en meget sikker drift med en røgsuger som standard. Dermed sikrer det dig en effektiv og stabil opvarmning og varmt brugsvand til boliger, landbrug og erhvervsejendomme - præcis som et olie- eller gasfyr.

Få de rigtige varmeløsning til dit behov

Overvejer du et brændefyr, er der naturligvis vigtigt, at du får din nye varmeløsning korrekt dimensioneret. Installeres der en varmeløsning med en for lille ydelse, vil det ikke kunne levere tilstrækkelig opvarmning og varmt vand. Ligeledes vil et for stort brændefyr også være et problem, da det giver en meget urentabel opvarmning, da meget af den potentielle opvarmning går til spilde.

Du skal derfor altid være velkommen til at kontakte vores tekniske specialister, som altid klar til at hjælpe med dimensionering, så du får den varmeløsning der opfylder lige præcis dine behov.

Når du har købt et brændefyr

- er det vigtigt at vedligeholde fyret, for at opnå den bedste opvarmning samt optimal holdbarhed. Dette gøres bedst ved at vedligeholde og servicere varmeløsningen 1-2 gange om året. Vi anbefaler at du:

  • Renser fyret grundigt og efterser det for tæringer og utætheder
  • Kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner
  • Renser forbrændingsluftblæseren
  • Renser forbrændingshærden og tjekker den for tæringer og revner
  • Smører alle bevægelige dele
  • Kalibrerer iltstyring (hvis iltstyring er monteret)
  • Kontrollerer og justerer forbrændingen

Vi udfører også gerne service på dit fyr, kontakt os for at høre mere om hvad vores service indebærer og koster. Du kan kontakte vores teknikere på 65994995.

Kontakt os i dag
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.