ATMOS brændekedler

Robuste og effektive brændekedler fra ATMOS

Den mest solgte brændekedel i Europa

På ATMOS' moderne produktionsanlæg i Tjekkiet produceres der årligt flere en 60.000 kedler. Det gør ATMOS kedler til de mest solgte i Europa. Det er der en grund til. Virksomheden har nemlig siden 1980 udviklet og produceret kedler, der er yderst robuste, stabile i drift og miljøvenlige.

Alle kedler fra ATMOS lever op til forskrifterne for miljøvenlige produkter og er godkendt efter EN 303-5 klasse.Atmos forgasningskedel


Gennemtænkt konstruktion og gennemført kvalitet

Brændekedler fra ATMOS er meget robuste og gennemprøvede forgasningskedler med to brændkamre og monteret røggassuger. Brændekedlens høje kvalitet og forbrænding i to faser giver mange års problemfri drift med en virkningsgrad som ligger over 90 %.

Brændekedlerne er udstyret med et stort brændkammer, så antallet af påfyldninger er reduceret til et minimum. Ligeledes er konstruktionen udført, så der er nem adgang til rensning og rengøring.

Røgsugeren sørger for en jævn og effektiv forbrænding, så der til stadighed er undertryk i kedlen, hvilket er med til at forhindre røg ud i rummet.

Brugervenligt kontrolpanel

ATMOS brændekedler er udstyret med et enkelt og betjeningsvenligt kontrolpanel, der sidder øverst på kedlen. Der er ligeledes plads i kontrolpanelet til montering af en elektronisk, vejrbestandig styreenhed.Skal du udskifte dit varmeanlæg eller har du behov for reservedele?

Biovarme er specialister i rådgivning og dimensionering af varmeanlæg, herunder pillefyr, brændekedler, solvarme og varmepumper.

Vi er også behjælpelig med at finde den rette løsning til dit varmebehov, ligesom vi har et stort udvalg i reservedele.
​​​​​​​Kontakt vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@biovarme.dk

​​​​​​​​​​​​​​Køb ATMOS brændekedler online på BG FluxATMOS DC brændekedler 18 - 50 kW

LÆS MERE
ATMOS kombikedel 25 - 30 kW

LÆS MEREATMOS industrikedel 105 og 150 kW

LÆS MEREVarmeløsninger i verdensklasse – Download brochure

Med en varmeløsning fra ATMOS får du komfortabel og effektiv opvarmning. Træpillefyrene, brændekedlerne og kombikedlerne er, ud over deres høje virkningsgrader og lave emissionsværdier, kendetegnet ved deres meget høje driftssikkerhed og minimale vedligehold.

Download vores ATMOS brochure og få det store overblikSpar penge og CO2 ved at skifte til brændefyring


En moderne brændekedel kan med sine lave emissionsværdier med fordel erstatte de fossile brændsler, olie og naturgas, som begge udvikler store mængder CO2 ved afbrænding.


Skifter man fra fyrring med olie til opvarmning med brænde i en standard bolig, kan der spares ca. 9 ton CO2 pr. år.
Kontakt os i dag
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.