Bliv kundeVi vil gerne være din varmerådgiverSom kunde hos BG Biovarme er du sikker på en kompetent rådgivning omkring vores grønne varmeløsninger. Vi betjener dig gerne pr. telefon, eller vores tekniske konsulenter kan aflægge dig et besøg, så vi sammen kan klarlægge, hvilken varmeløsning der er optimal for dig og dine behov.

Har du behov på en konkret varmeløsning eller professionel vejledning?
Kontakt BG Biovarme eller besøg vores Energicenter, hvor vi udstiller og demonstrerer vores varmeløsninger. Du kan få en uforpligtende snak med vores tekniske konsulenter og bl.a. få professionel vejledning omkring ATMOS brændekedler og træpillefyr, ETA træpillefyr og ETA biomassefyr samt STI solvarmeanlæg. Du kan også få information og se eksempler på vores forskellige beholdere og tanke og varmepumper fra Ochsner.

Hos BG Biovarme sætter vi en ære i, at du får den rigtige varmeløsning. Hvad enten løsningen skal bruges som et supplement til din nuværende varmekilde, eller du har behov for et helt nyt varmeanlæg, er vi klar til at vejlede dig gennem hele processen. Vi har igennem de sidste mange år leveret mere end 10.000 varmeløsninger - og derigennem opbygget kompetancerne til at kunne rådgive og dimensionere den optimale varmeløsning til dig.

Den billigste varmeløsning er måske ikke altid den mest optimale!
​Det er vigtigt, man vælger sin fremtidige varmeløsning, at der tænkes langsigtet. Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at guide dig gennem udvælgelsesprocessen, således at vi sammen finder de produkter, der over tid giver dig den bedste og mest stabile opvarming, og samtidig optimerer din varmeøkonomi.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tekniske rådgivere på 6599 4995 eller info@biovarme.dk


Køb online!

Nu kan du finde alle Biovarmes produkter i koncernens fælles webshop - www.bgflux.com.Alle kan handle på bgflux.com, både private og virksomheder, og er du erhvervskunde med en samhandelsaftale, overfører vi naturligvis dine nuværende handelsbetingelser, således at de også er gældende på BG Flux - så kan du gøre dine indkøb, lige præcis når det passer dig. Har du ikke en samhandelsaftle, kan du nemt og hurtigt oprette dig på bgflux.com: Læs mere her​​​​​​​.


Kontakt vores tekniske konsulenter på
​​​​​​​
info@biovarme.dk eller 65 994 995